VC Malešice 20.8.2016

Malesice 2016 1Na Velkou cenu do Malešic a následnou noční soutěž v Mydlovarech jsme se dohodli s hasiči se Zvíkova, že spojíme svá zázemí a každý tým něco dodá. My jsme brali stany, židličky a Ducato, ve kterém povezeme nejen vybavení pro depo, ale i hasičskou techniku pro oba týmy. Byl nádherný den a slunce nám od rána dávalo vědět, že dnes na nebi žádné větší mráčky nestrpí a že tedy bude připalovat.

 

Malesice 2016 2Když jsme v Malešicích konečně našli místo, kde se hasičská soutěž koná, čekalo tam na nás 15 konkurentů. Nejprve šli na řadu kamarádi ze Zvíkova (jako 11. v pořadí) a s celkem povedeným útokem nám nastavili laťku v podobě času 22,52s (průběžné 3. místo). My se jich ale nezalekli a s nejlepším časem sezóny 21,15s jsme je pokořili. Čas mohl být dokonce ještě lepší, kdyby pravý proudař o něco lépe mířil. Poslední tým co startoval (Pištín) ale předvedl výsledek ještě o něco rychlejší, soutěž vyhrál a nás posunul na celkové 3. místo.

K poháru za 3. místo dostali naši kluci jako třešničku na dortu ještě dvě individuální ceny, Lukáš Mlýnek cenu pro nejrychlejšího košaře a Jan Kándl ml. cenu pro nejrychlejšího proudaře. Obě ceny měly formu velkého kulatého koláče.