Splouvání Vltavy 13 - 15 července 2012





Vytvořeno 26. 8. 2012 0:14
Napsal(a) Petra F.

soulodeni

V pátek 13. července 2012 několik členů našeho SDH nastoupilo do Avie a vyrazilo směr Vyšší Brod, kde na ně čekaly kánoe a raft. Někteří jeli vodu poprvé, což bylo i znát – řeka jim byla malá a hned se koupali. Pavel Florián st. a Vlaďka Raabová vypadali, že se spíš rozhodli Vltavu splavat než splout, ale byl to jen první den.

Zakotvili jsme U tří veverek, postavili stany, rozdělali oheň, vytáhli buřty a poseděli u ohně. Ráno, už o něco moudřejší jsme vyrazili směr Český Krumlov. Všem již šlo pádlování a řízení mnohem lépe. Jezy jsme sjížděli pomalu už bez jakýchkoliv problémů. Když už se nám nechtělo pádlovat, soulodilo se. Večer jsme přespali v kempu Marina a prožívali stejný večer jako předchozí den. Honza Florián nás do noci bavil svými vtípky a to i poté, co jsme zalezli do stanů. =)

V neděli s vidinou teplé vany, suchého oblečení a vlastní postele jsem vyrazili do Boršova – Na poslední štaci. Cestou se muselo zastavit na plackárně a pak už ale hurá domů. Myslím, že víkend jsme si všichni užili, ale příště by nám mohlo počasí víc přát.

 v kempu

 

Další fotografie jsou i naší Fotogalerii.