Turnaj v Člověče nezlob se 2014





Vytvořeno 29. 1. 2014 13:57
Napsal(a) Peťa & Peťa

clovece2014-3

V sobotu 25.1.2014 jsme se již po čtvrté sešli nad hracími plány hry Člověče nezlob se. Sešlo se nás rovných šestnáct, což byl ideální počet ke čtyřem hracím deskám, stejně jako pro postupového pavouka.

clovece2014-1Po rozlosování kdo u jakého stolu bude hrát, mohl boj o první místa začít. A boj to byl těžký: na kostce ne a ne padnout číslo, které bylo zrovna potřeba. Soupeři vyhazovali figurky těsně před domečkem a podobně. A každý hráč dával hlasitě najevo zklamání i radost.

Po prvním kole to sice čtyři odpadlíci vzdali, i tak ale zůstal pro následující kola výborný počet 12 hráčů. Po těžkých bojích nakonec zbyli čtyři nejlepší, kteří si zahráli o „bednu“. Když boje utichly, vykrystalizovala se výsledná tabulka v následujícím složení:

1.  Lída Smolíková
2.  Jirka Hora
3.  Iveta Trousilová
4.  Iveta Floriánová
5.  Milánek
6.  Petra
7.  Lukáš
8.  Pýtý
9.  Jožin
10.  Milan Altof
11.  Lenka Tůmová
12.  Kája
13.-16.  Janča, Jarda, Pája, Milan B.

clovece2014-2

 

Člověče nezlob se 2012





Vytvořeno 25. 8. 2012 22:49
Napsal(a) Petra F.

ucastnici hry

28. ledna 2012 jsme se sešli nad hracími plány na Člověče, nezlob se. A, že se nás sešlo – celkem 24 hráčů různých věkových kategorií. Nejmladšímu hráči byly 4 roky a tomu nejstaršímu 56 let. Někteří hráči přijeli rovnou z práce, někdo z fotbalového soustředění a někdo rovnou ze sádrovny. =) Po rozlosování, kdo bude s kým hrát, jsme mohli začít. Všichni hráli s velkým nasazením – ještě aby ne, když hlavní cenou bylo sele divočáka. Od stolů se ozýval křik a asi nejvíce to prožívali dospělí, kteří každou chvilkou něco vykřikli: „To není fér. Podvádíš. Nemůžeš mě vykopnout.“ A nebo „Hurá, už mám jednu v domečku.“ Za to děti ani nepíply – tedy skoro. Od každého stolu postupovali dva nejlepší hráči, až nám zbyli jen čtyři nejlepší – Lída, Pája, Jiřík a Kája, kteří si zahráli finále o nejcennější výhry – již zmiňované sele, flašku zelené a dva bažanti. I ostatní, jenž se nedostali do finále, získali své výhry – jako bonbony, reflexní nálepky BESIP a plno dalšího. Všichni jsme si turnaj užili a krásně strávili sobotní odpoledne.

Číst dál: Člověče nezlob se 2012