Novoroční turnaj v nohejbale 2013





Vytvořeno 7. 2. 2013 12:46
Napsal(a) Petra F.

Zdenek podavaNad ránem během Silvestrovské noci se naši kluci domluvili na nohejbale, a jak se domluvili, tak i učinili. To znamená, že se první den v roce 2013 ve 14:00 hod se sešli u hospody na hřišti a pořádali malý turnaj losovaných dvojic v nohejbale.

David smecuje

Nejdříve bylo nutné hřiště ke hře připravit (sklidit z něj zůstatky po ohňostroji, nalajnovat a natáhnout síť), rozlosovat dvojice z osmi hráčů a pak už se konečně mohlo začít hrát. I když se hrálo systémem "každý s každým" měli chlapi své zápasy rychle odehrané a proto se rozhodli rozlosovat dvojice ještě jednou a zahrát si nový turnaj.

 

Výsledky neuvádíme protože nejsou zase tak důležité. Důležité bylo, že jsme se po náročné Silvestrovské oslavě sešli a trochu si zasportovali. Neboť jak říká jedno staré české přísloví: "Jak na Nový rok, tak po celý rok."

 

Jak moc bylo na prvního ledna teplo, si můžete prohlédnout na fotografiích v naší Fotogalerii (malá ukázka)

nohejbal

Turnaj v nohejbale 2012





Vytvořeno 27. 8. 2012 13:07
Napsal(a) Petra F.

Dusan Mlynek

30. června 2012 jsme pořádali již 3. ročník turnaje v nohejbale losovaných dvojic. Letošního ročníku se zúčastnilo tentokrát pouze 10 hráčů (David Mlýnek, Dušan Mlýnek, Lukáš Mlýnek, Pavel Florián ml., Zdeněk Tájek, Rosťa Trousil, Zdeněk Tesař, Petr Matoušek, David Marek a Martin Kándl). Po rozlosování týmů mol turnaj začít. Zápasy bylo pěkné sledovat, každý se snažil vyhrát, nekazit míče. Občas jsem se výkonům některých hráčů zasmáli. Po odehrání půlky turnaje, bylo malé občerstvení – grilované klobásky (Pavel Florián st. – správce areálu se o nás vždy pěkně stará). S plnými břichy jsme se mohli pustit do dalších zápasů. S přibývajícím časem nabíralo sluníčko na síle, proto se chlapi snažili zápasy urychlit – některým se to dařilo, jiným ne. Turnaj se spolu s počasím vyvedl a skončil následovně

Číst dál: Turnaj v nohejbale 2012